De rijpe Jeansante wil snoepen buiten de deur.

Overmij: Ik geniet enorm meer van sex, en het liefst snoep ik nog buiten de deur. Maar ik heb dit nog nooit gedaan. Mijn man is niet meer van het leuk thuiszitten met de dame. Die is sinds zijn pensioen meer bezig met zijn hobbys. Vissen, drinken met zijn oude maten. Niet dat ik een saai leven heb, maar ik had de tijd dat hij nu met pensioen is zeker anders voorgesteld.

dus nu deze stap, het zoeken naar een man, om een intieme gebondenheid mee te hebben.

Overjou: De eerste stap, het vinden van een man, zeker discreet waarschijnlijk. Die interesse heeft in een gehuwde meid aan zijn deur te hebben. Het is een ervaring die ik graag wil meemaken, en liefst eentje die ik nooit zal gaan vergeten. Ik ben op zoek naar die man die dat voor mij kan waarmaken.

Jeansante,