De rijpe Jeansante wil snoepen buiten de deur.

Overmij: Ik geniet enorm meer van sex, en het liefst snoep ik nog buiten de deur. Maar ik heb dit nog nooit gedaan. Mijn man is niet meer van het leuk thuiszitten met de dame. Die is sinds zijn pensioen meer bezig met zijn hobbys. Vissen, drinken met zijn oude maten. Niet dat ik een saai leven heb, maar ik had de tijd dat hij nu met pensioen is zeker anders voorgesteld.

dus nu deze stap, het zoeken naar een man, om een intieme gebondenheid mee te hebben.

Overjou: De eerste stap, het vinden van een man, zeker discreet waarschijnlijk. Die interesse heeft in een gehuwde meid aan zijn deur te hebben. Het is een ervaring die ik graag wil meemaken, en liefst eentje die ik nooit zal gaan vergeten. Ik ben op zoek naar die man die dat voor mij kan waarmaken.

Jeansante,

8 reacties


 1. Hotelsex? met mij, 21jr?


 2. sexen met mij, je vergeet het mooit, laat je alle hoeken van de kamer zien..25 jr


 3. lekker wijf, neuke op hotel?


 4. Atletisch en over heet


 5. Geef me een seintje en ik knal alles recht in de goal ! Laat me iets weten xx


 6. Hey mooie dame.
  Laat uwe vent maar vissen
  Ik zou je zo graag eens bij me
  willen hebben en eens kennis
  laten maken met mijne lekker
  piemel. šŸ˜‰


 7. Hey Jeansante
  Hoop dat je zoekertje serieus bedoeld
  is,want ik zie het namelijk wel zitten om
  het eens te doen met jou.
  Groetjes lekker ding
  Tim x


 8. Hey, wil je discreet contact, gelieve een berichtje te sturen. Groetjes Yoeki

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.