4 reacties


  1. Hallo , ben zelf een slanke niet onknappe man van 42 jaar , 1,71 m , 63 kg , intiem geschoren blote eikel en ongeveer 20 cm keihard , ben op zoek naar een vrouw om discreet elkaar te verwennen , beffen , pijpen , 69 , knuffelen enz , intresse ? Ben van merelbeke , wel discreet mits ik getrouwd ben aub xxxx


  2. Hey, ik ben jan en ben een jonge slanke man van 20 en woon ook in gent, ik zou zeer graag eens met je willen afspreken, indien je geïnteresseerd ben kan je me bereiken op jan.hov1@hotmail.com


  3. Hallo, ik ben een 33 jarige mooie man, ik ben op zoek naar een vaste sexvriendin, met wie ik samen een mooie, spannende en leuke tijd mee kan beleven, zonder dat daar enige verplichtingen aan verbonden zijn.
    Geen financiële bedoeling, gewoon eindeloos van elkaar, elkaars lichaam en van de sex genieten, ik ben uiterst discreet en heel hygiënisch. Ik wil gerust naar je toe komen, en als de klik er niet is, ga ik gewoon weer weg, de keuze is volledig aan jou. bij interesse, mail me dan, ik zoek een sexvriendin die niet eindeloos wilt emailen, maar die snel wilt afspreken, voor direct in actie te schieten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.