Welke lustvolle man wil lekker sexen met de 40 jarige bloedhete KimO uit Antwerpen.

Hoi, Ik ben Kim, single moeder van een dochtertje. Bekende verhaal. Vader ging er vandoor toen hij te horen kreeg dat hij papa werd. Maar een moeder alleen blijft haar behoeftes houden, en een vibrator voldoet niet altijd aan mijn wensen. Maar een stevige man kan dat meestal wel, soms zonder dat hij het weet. Dus voor mij hoeft deze man waar ik naar op zoek ben niet perse ervaring hebben, maar wel een lust naar sex. Een leuke man, houd van een drankje, kan genieten van een lekker diner in de gezelligheid van een single moeder. hygienisch en geschoren, respectvol en een goed luisterend oor (niet dat ik de oren van je hoofd praat!)

KimO,

1 reactie


  1. Hello lieverd.als je wil dan stuur mij je email adress of tel.nummer en kunnen wij wat afspreken.groetje duky

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.