38 jarige lekkere dominante Alex uit Antwerpen zoekt onderdanige man.

Ik laat me niet graag in een hokje duwen, ik ben wie ik ben en daar is niks mis mee. Ik hou van het onbekende, het avontuurlijke en ik zoek graag de spanning op. Ik laat me niet binden maar wil jou wel vastbinden. Ik heb nogal een sterk karakter en in bed ben ik best wel dominant. Een onderdanige man, 2 dominante karakters in bed, dat zou niet echt werken. Ik doe niks tegen je zin, je moet het wel lekker vinden natuurlijk. Ik hou van uitdagen en uitgedaagd worden, dus voel je vrij om daar nu al meteen (virtueel) mee te beginnen. Er zijn veel vissen in deze zee, overtuig me waarom ik voor jou zou moeten gaan.

Alex78781221,

6 reacties


  1. vandaag nog ?


  2. Lekker die piercing


  3. ik ben je slaafje


  4. Wil me graag aan al je vurige wensen onderwerpen


  5. Gezien het langs mijn zijde wel heel prive moet gaan, bericht gestuurd met een lekker….hoop op uw dominante wensen


  6. als gewillige slaaf wacht ik op uw discrete prive opdrachten, en ik ben ter uwe beschikkiing

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.