Welke ondeugende man maakt de vurige verlangens waar van de 43 jarige lekkere bloedhete Yeahrightyes uit Antwerpen.

ik lig in bed en jij bent bij mij, langzaam worden we naar elkaar toe getrokken en beginnen we te zoenen, Heerlijk smaakt jou tong en ik merk dat ik opgewonden raak. We zoenen passievol en je handen gaan hun weg zoeken over mijn borsten, je voelt mijn harde tepels door de stof van mijn blouse. Ik kreun, vraag je om niet te stoppen. Je lacht en gaat ondeugend door…. dan ineens gaat die klote wekker en ben ik wakker. Ik kijk om me heen lig alleen in bed en weet weer dat er niemand is war ik die goede sex mee kan hebben. Jij maakt mijn verhaal af en geeft me waar ik zo naar verlang…. sex… niet verlegen en vooral verzorgd. Ik val op mannen die een baardje van een paar dagen hebben.

Yeahrightyes,

2 reacties


  1. Uw verlangens worden met plezier, ingewilligd, spreek me maar aan prive


  2. Als vurige fantast wil ik met u spelen. Prive?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.